Ukrán háború

Emmanuel Macron Franciaország elnöke szerint közel állunk egy olyan megállapodáshoz amivel elkerülhető lehet egy ukrán-orosz háború. Pedig az ukrán és a magyar nyelvű kárpátaljai médiában is dominálnak a háborús hírek még a koronavírust is messze háttérbe szorítva.


Pancelos Reneszansz Military Vehicles Military Battle Tank

Erre lehet következtetni az utóbbi időszak adataiból.

. Az oroszbarát lázadók az ukrán hadsereg egy előretolt állását rohamozták meg és egy időre el is foglalták de az ukrán tüzérség visszaverte őket. Az ukrán válság esetén is lehet hogy katonák még nem lépték át a határokat de a háború már egy jó ideje zajlik a kibertérben csak még nem a leglátványosabb módokon. A lengyel kormány arra készül hogy az orosz-ukrán konfliktus esetleges eszkalálódása esetén akár.

WhatsApp Senkit nem fogunk visszafordítani nyilatkozta a lengyel belügyminiszter-helyettes Maciej Wąsik a lengyel állami rádiónak nyilatkozva. A Luhanszki népköztársaság milíciája szerint egy ukrán diverzáns-felderítő csapat tévedt aknamezőre ez váltotta ki a tűzharcot. Minden támadó csoportnak megvan a maga jellegzetessége.

Háború esetén egy millió ukrán menekült indul Lengyelországba. Vannak olyanok amelyek nem látványos támadást csinálnak hanem csak elhelyeznek hátsó. Míg Oroszország és Ukrajna nem tartozik Magyarország fő kereskedelmi partnerei közé a részesedésük együttesen sem több 45 százaléknál addig a Richter kitettsége közel 20 míg az OTP Banké.

Ha kitörne az orosz-ukrán háború az a magyar gazdaságot az OTP-t és a Richtert is megüthetné. Macron a hétfői nap folyamán fog tárgyalni Vlagyimir Putyin orosz elnökkel amelyet megelőzően arra hívta fel a figyelmet hogy újra kell osztani az egyensúlyt az európai országok védelme és Oroszország. A média hergelne mégsem gondolják hogy háború lesz.


Gyalogsagi Allas German Army History War World War Two


Pin On Panzerkampfwagen V Panther


Pin On Hungarian Army


Pin On Panzerkampfwagen Iv Pz Iv Ausf G H J


Pin On Sturmgeschutz Iii Stug 3 And Variants Sd Kfz 142 1 Aufs F F 8 G Sturmhaubitze 42 Stuh 42 Sd Kfz 142 2 Sturmgeschutz Iv Stug 4


Novorossia Militiamen Donbass War Military Pictures Special Forces


Donyecki Repter Regen Es Most War Ukraine Scenes


Von Hunersdorff In The Commander S Seat Discussess The Combat Situation With Other Officers During The Operatio Battle Of Stalingrad Historical Figures Wwii


Ujra Szolgalatba Allhat A Linebacker Haboru Muveszete Military Vehicles Army Tanks War Tank


Controversial Combat Photo Leads To Ukrainian Photographer S Dismissal Military Photography War Photography Military Motivation


Pin By Nagy Ervin On Women At War Ua In 2021 Military Women Military Girl Warrior Woman


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Pin On Tanks


Gorka 3 Camo Suit Hill Mountain Russian Army Special Forses Uniform New Combat Clothes Hunting Suit Tactical Uniforms


Pin On Wwii Schwarz Weiss Fotos 1933 1945 Teil 5


Pin On Hungarian Army


Burning Btr 82a In Ukraine Military Tanks Military Military Diorama


Pin On Hungary


Hungarian Border Patrol War Dogs Military Forces Soldier

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel